Tirana, mësim dhe bojkot

Mësim dhe bojkot. Kjo ka qenë panorama që kanë ofruar Fakultetet e Universiteteve të Tiranës këtë të martë, 8 janar 2019. Fotot nga LSA.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47