Tifozet sexy, një arsye më shumë të bëhesh juventin

Juventus është një ndër skuadrat më të titulluara në Itali e si e tillë dhe tifozët i ka me miliona. Në albumin e mëposhtëm iu sjellin disa foto nga tifozet femra të bardhezijve.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47