T'i kthesh objektet rrugore në art më vete

Çfarë ndodh kur një njeri me mendje super kreative del për një shëtitje? Çka do që ai prekë kthehet në diçka të mahnitshme për t’u parë! Ky artist i rrugës i shndërron objektet më të mërzitshme në art të veçantë.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35