Teuta përgatitet për sfidën kundër Kamzes

Teuta po vijon me intesitet të lartë përgatitjet për duelin që do të zhvilloj në fundjavë kundër Kamzes. Mesditën e sotme skuadra u grumbullua për të vijuar stërvitjen. Ekipi u paraqit i plotë sot dhe gjendja fizike e futbollistëve është mjaft e mirë,kur kan mbetur edhe 3 ditë para duelit të dytë në shtëpi për këtë edicion që Teuta e zhvillon kundër skuadrës se Kamzes.