Sherri mes Ulsi Manjas dhe Petrit Vasilit përmes fotove

Sherr verbal mes deputetit Ulsi Manja dhe kryetarit të grupit parlamentar të LSI-së Petrit Vasili. Mes dy deputetëve janë shkëmbyer ofendime.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08