Tension tek Unaza e re, banorët e Astirit përplasen me policinë

Tension tek "Unaza e re" në Tiranë. Banorët e Astirit dhe ish deputetë demokratë dolën të protestonin për të bllokuar rrugën kryeministrit i cili do të kalonte aty drejt fabrikës së miellit për një ceremoni përurimi. Banorët jnë përplasur me policinë e cila ka synuar të mbajë rrugën hapur.
Një baba ‘super’ si ky
14/02/2019 - 08:24
"Ringjallet" Skënderbeu
11/02/2019 - 21:21