Tendencat e modës për në diskotekë: shkëlqim,xixa,metal

Garderoba 'ndizet' dhe shkëlqen nga dritat e rrobave. Propozimet se si të visheni për të kaluar një natë në diskotekë apo pub, kanë të bëjnë me mitin e viteve '80, por duke i lënë hapësirë vizionit modern.