Tendencat e arredimit vjeshtë-dimër 2018

Me rikthimin nga pushimet, shumë vetë shfaqin shenja stresi teksa rimarrin ritmin e jetës së përditshme. Një zgjidhje shumë efikase është arredimi dhe sistemimi i ambjenteve të shtëpisë. Jep idenë se keni nisur një jetë të re dhe nga ana tjetër, shijoni një pamje të këndshme. Ja çfarë sugjerojnë dizajnerët e ambjenteve të brendshme për sezonin vjeshtë-dimër 2018-2019
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09