Tendencat e arredimit, rikthehet në modë tapeti

Gjithnjë sinonim i luksit dhe elegancës, tapeti ka qëndruar 'në hije' për disa kohë. Por ditët e sotme rikthehet sërish në modë. Më të preferuarit, ata me ngjyra.
Dasma e lezbikeve ne Australi
16/12/2017 - 08:56
Arkitektë të dështuar!
14/12/2017 - 22:57