Tendencat e arredimit, rikthehet në modë tapeti

Gjithnjë sinonim i luksit dhe elegancës, tapeti ka qëndruar 'në hije' për disa kohë. Por ditët e sotme rikthehet sërish në modë. Më të preferuarit, ata me ngjyra.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08