Tendencat e arredimit, rikthehet në modë tapeti

Gjithnjë sinonim i luksit dhe elegancës, tapeti ka qëndruar 'në hije' për disa kohë. Por ditët e sotme rikthehet sërish në modë. Më të preferuarit, ata me ngjyra.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12