Tendencat e arredimit, rikthehet në modë tapeti

Gjithnjë sinonim i luksit dhe elegancës, tapeti ka qëndruar 'në hije' për disa kohë. Por ditët e sotme rikthehet sërish në modë. Më të preferuarit, ata me ngjyra.
Mbijetesa në sytë e Rejës
18/05/2019 - 20:04
Colour Day Fest
18/05/2019 - 17:19