Tendenca e sezonit: flokë të mbledhur

Flokë shumë të shkurtër ose të mbledhur. Tendenca e sezonit vjeshtë-dimër 2018 e cila sapo ka nisur, është 'chignon'. Të drejtë dhe të rregullt, flokët në sfilatë kanë qasje drejt elegancës pa kohë. Atëherë, është koha për të nxjerrë në pah vathët, qafën, buzët dhe sytë.