Tendenca Botërore, flokët bjondë

E keni vënë re 'të renë' në fushën e blertë ? Kokat bjonde janë të shumta dhe 'të shfrenuara' në modele. Do jetë vallë një 'verë platini'?
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08