Teatrit Kombëtar i vunë ruspën

Sot është një nga ditët më të dhimbshme për shumë aktorë shqiptarë. Shembja e Teatrit Kombëtar nisi në orën 4:30 të mëngjesit, një orë para se të lejohej lëvizja e qytetarëve gjatë pandemisë së koronavirusit. Qytetarë dhe artistë të shumtë që prej mëngjesit ndodhen para teatrit duke protestuar. Gjatë ditës shumë prej tyre janë sulmuar edhe nga forcat e policisë. Foto nga LSA
Rezistenca vazhdon...
14/05/2020 - 18:17
Uaa sa plot Tirana!!!
12/05/2020 - 14:29