Të zhytesh në detet më të bukur të botës

Po afrohet stina e verës: koha e pushimeve, udhëtimeve, e zbulimeve të reja. Është koha për t'iu dedikuar vetes dhe pasioneve tona, e sidomos është koha për një zhytje në det. Mes deteve më të bukur renditen ai i Filipineve, Omanit, Madagaskarit dhe Hondurasit.