Të shohësh një grua në skulpturë, mahnitëse

Nëse mendoni se skulpturat janë të gjitha njëloj, atëherë e keni gabim. Të kesh një grua në mëndje është ndryshe. Bukuria femërore ka qenë gjithmonë në mendjen e artistëve më të mëdhenj në botë. Nëpërmjet artit ata kanë realizuar gjëra të mëdha dhë tepër mahnitëse. Skulptorët përmes punë së tyre kanë arritur të tregojnë fuqinë dhe brishtësinë e gruas. Fotot do t’ju tregojnë disa nga skulpturat më reale që janë bërë nëpër botë.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08