Të rritur në moshë por fëmijë në mendje!

Pavarësisht moshës, shumë të rritur janë ende fëmijë në mendjen e tyre. Në fotot e mëposhtme, Daily Mail na sjell disa të rritur që kanë ngecur në parqet e lodrave, dhe për t’i “liruar” është dashur ndihma e zjarfikësve.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08