Të rritur në moshë por fëmijë në mendje!

Pavarësisht moshës, shumë të rritur janë ende fëmijë në mendjen e tyre. Në fotot e mëposhtme, Daily Mail na sjell disa të rritur që kanë ngecur në parqet e lodrave, dhe për t’i “liruar” është dashur ndihma e zjarfikësve.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51