Të "pushtohesh" nga natyra

Këto foto të realizuara nga fotografi Johnny Joo në Amerikë, tregojnë vende të braktisura nga njerëzit por që natyra është kujdesur për to. Fotografitë shfaqin shtëpi dhe qendra tregtare që po “gëlltiten” nga natyra.

FOTOGALERI TJERA

Panda jep spektakël

22/12/2017 - 13:08

Të ecësh mbi re

22/12/2017 - 13:03

Një tifoze kuqezi si Martina

21/12/2017 - 21:56

Sozitë e VIP-ave

21/12/2017 - 21:46