Të "pushtohesh" nga natyra

Këto foto të realizuara nga fotografi Johnny Joo në Amerikë, tregojnë vende të braktisura nga njerëzit por që natyra është kujdesur për to. Fotografitë shfaqin shtëpi dhe qendra tregtare që po “gëlltiten” nga natyra.