"Të pikturosh" ndjenjat

Tiara Maros, artistja e re ka gjetur një mënyrë tepër të vecantë për të përballuar emocionet e forta që përjeton. Ajo tha se piktura bën të mundur çlirimin prej emocioneve dhe në të njëjtën kohë e ndihmon të jetë vetvetja.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47