"Të pikturosh" ndjenjat

Tiara Maros, artistja e re ka gjetur një mënyrë tepër të vecantë për të përballuar emocionet e forta që përjeton. Ajo tha se piktura bën të mundur çlirimin prej emocioneve dhe në të njëjtën kohë e ndihmon të jetë vetvetja.
"Selman Stërmasi" në terr
27/08/2019 - 20:44
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43