Të pëlqen e verdha?

E verdha përshtatet lehtë me të bardhën, të zezën, tonalitetet e ngrohta të grisë dhe sfumaturave të ngjyrave neutrale, por kujtohu edhe për ngjyrat mesdhetare si bluja e thellë e detit. E verdha është e gëzueshme, energjike dhe shumë tendencë në stinën e verës. Ja si të sillni pak diell brenda shtëpisë edhe me buxhet të vogël, por me fantazi dhe krijimtari.