Të pasme "shkëlqyese"

Duket se është ky trendi i ri në Instagram. Xixa dhe ngjyra në të pasme, për t'i fotografuar më pas. Ky "festival vithesh", thuhet se shkëndijën e parë e mori nga shkretëtira e Saharasë, në të cilën vithet mbuloheshin nga rëra e imët.
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53
Parking katastrofal
15/05/2018 - 08:16
Fantazia nuk njeh limit
14/05/2018 - 13:09