Të kapësh momentin që nuk e pret nga lumi “vrastar” Mara

Kur një fotograf italian po priste 4 ditë për të filmuar nga afër sulmin e krokodilëve ndaj antilopave teksa këto të fundit kalojnë lumin mara, ai kapi një moment krejt tjetër dhe të pabesueshëm.