Të gjithë kanë për t'i thënë diçka Spiropalit

Zëdhënësja e qeverisë, njëkohësisht edhe Ministre e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali duket se ka qenë protagonistja kryesore në seancën plenare. Sikundër shihet dhe në këto foto të LSA, ajo ka pasur diskutime me ministrat Lleshaj dhe Majko, por dhe me zëvëndëskryeministrin Erjon Brace.