Të gjithë bashkë me të njëjtin qëllim!

Këto imazhe mahnitëse kanë kapur një tufë prej rreth 100 drerësh që notojnë në unison nëpër një lumë në Chatsworth Estate. Fotograf amator Jim Bell, 73 vjeç, po merrte pamje të peizazhit të bukurisë së Derbyshire, kur vuri re kafshët që grumbulloheshin në buzë të ujit. Ai tha: "Asnjëherë nuk kam parë ndonjë gjë të tillë, nuk mund t'i besoja syve të mi, duhet të ketë qenë së paku 100 prej tyre duke u drejtuar në ujë. "Ata u ndalën për një sekondë në buzë të ujit dhe u grumbulluan të gjitha, për t'u zhytur më pas në ujë". Ato të gjitha u hodhën në ujë dhe notuan në lumë. Unë nuk e di pse ato vrapuan. Nuk pashë asgjë që i ndiqte.