Të bllokuar në Tiranë, 3 argjentinasit dhurojnë spektakël

Prej gati një muaji, 3 shtetas argjentinas kanë mbetur të bllokuar në vendin tonë për shkak të Covid-19. Megjithatë kjo situatë dhe gjendja e tyre e vështirë ekonomike, nuk i kanë ndaluar ata që të dhurojnë spektakël në rrugët e Tiranës. Foto:LSA