Të bësh art me vezë

A keni menduar që mund të bëni art me vezë? Epo ja që një artist përveç gatuan vezën “syze”, ajo bën dhe vepra artistike të cilat të vjen keq që t’i konsumosh.
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35