Tatuazhet në shpinë, thjesht fantastike!

Kohën e fundit njerëzit po mundohen që tatuazhet t’i bëjnë sa më interesante, madje edhe në pjesë të ndryshme të trupit. Pjesa e shpinës është shumë në trend. Në këtë fotogaleri do të gjeni disa ide fantastike për tatuazhe në këtë pjesë të trupit.
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13