Tatuazhet më të shëmtuara

Kur bëhet fjalë për tatuazhet, ekzistojnë dy lloje njerëzish: ata me natyrë aventureske që e bëjnë një të tillë në mënyrë impulsive, dhe ata që kalojnë shumë kohë duke menduar për ndonjë imazh të përsosur që duan ta bëjnë.Por ne vëmë bast se asnjë nga këto lloje njerëzish nuk do të donte të paraqitej në këtë përmbledhje. Në fakt, nuk na mbetet asgjë tjetër por të ndjejmë keqardhje për këta persona që kanë bërë gabime të tilla.