Tatuazhe unike që duken si vepra arti

Artistja Chen Jie krijon vepra të vërteta arti me tatuazhet e saj. Befasia në ato tatuazhe është se janë origjinale dhe vizualisht të thjeshta. Jie ka më shumë se 240 mijë ndjekës në Instagram për shkak të stilit të saj unik.