Tatuazhe për të cilat do pendoheshit

Këto foto tregojnë se çfarë ndodh me logjikën e disa njerëzve, kur hyjnë në studion e një artisti tatuazhesh. Për arsye të panjohura, dikush pikturon një palë sy në kurriz, dikush një gërshet në vend të flokëve të humbur, dikush pikturon muskujt që të mos ketë nevojë të shkojë në palestër e kështu me radhë. Gjithsesi, kjo foto galeri është dëshmi se duhet të mendoheni mirë para se të pikturoni trupin tuaj dhe të pendoheni më vonë.... Asgjë nuk zgjat përgjithmonë!