Targa e Audit të Tahirit klonizohet në Vlorë e Shkodër

Ish-Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri duket se do të jetë kryefjalë e protestës së opozitës që do të mbahet në orën 12 para Kryeministrisë. Mbështetësit e opozitës nga Vlora dhe Shkodra që do ti bashkohen protestës në mjetet e tyre private por dhe autobusët që kanë pronotuar kanë hequr targat duke vendosur targën e famshme të Audit të Tahirit, të cilin ai ua shiti vëllezërve Habilaj, AA003GB.