Takimi Kamza-Laçi përmes fotove

Kamza dhe Laçi luajnë përballë tyre javën e 35-të të Kategorisë Superiore. Laçi ka marrë një fitore të rëndësishme 2-1 përballë kryeqytetasve. / Foto LSA
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27