Supermodelet Irina Shayk, Gigi Hadid dhe Hailey Baldwin

Ato konsiderohen tre nga femrat më të bukura në botë. Dhe Irina Shayk, Gigi Hadid dhe Hailey Baldwin u treguan se janë të denja për titullin. Supermodelet u vunë në qendër të vëmendjes në Daily Front Row 2018 Fashion Media Awards në Park Hyatt Hotel të New York të dielën. Yjet e pasarelave vunë në qendër të vëmendjes format e tyre fantastike tupore.