Super Hëna dhuron pamje spektakolare në qiell

Disa fotografë kanë arritur që të kapin pamjen mahnitëse të Super-Hënës mbrëmjen e së dielës. Kjo është hëna e parë dhe e vetmja që është e plotë për vitin 2017. Hëna është e madhe dhe e shëndritshme për shkak të distancës së saj të afërt me Tokën duke dhuruar pamje spektakolare në qiell. Super Hëna ndodh kur orbita e hënës së plotë është e plot afër me Tokën
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54