Studentët ulen këmbëkryq pranë Kryeministrisë

Studentët tashmë janë ndarë në tre pika kryesore të Tiranës. Një pjesë janë përpara Kryeministrisë, një pjesë pranë Ministrisë së Arsimit dhe një pjesë kanë bllokuar Zogun e Zi. Protestuesit përpara kryeministrisë janë ulur këmbëkryq në bulevard.