Sllovenia me një det që nuk e imagjinonit

Nëse jeni në kërkim të pushimeve totale apo në kërkim të aventurave, bregu i Sllovenisë është në gjendje të kënaqë të gjitha dëshirat. Na afër, të lë pa frymë: është e lehtë ta lesh veten të dashurohesh me bregun slloven që ndodhet mes Italisë dhe Kroacisë, me 46 km brilantë të natyrës.