Skënderbeu - Laçi, gjyqtarët shoqërohen me policë

Gjyqtarët e lojës ishën ata që vendosën fatin e lojës mes Skënderbeut dhe Laçit, falë një penalltie të dyshimtë në favor të Skënderbeut. Pas polemikave në fushë, gjyqtarët shoqërohen me policë dhe forca sigurie për të dalë nga fusha e futbollit.