Skenat e filmave para dhe pas efekteve speciale

Është një fakt i njohur se filmat dhe shfaqjet televizive përdorin VFX ose efekte speciale për të krijuar magji në ekran. Por ne rrallë kemi një shans për të parë se si duken para se këto efekte të zbatohen. Në këtë fotogaleri do të gjeni disa foto interesante që tregojnë se sa shumë filma dhe emisione televizive tona të preferuara mbështeten në magjinë e efekteve speciale.