Skadon afati, studentët bllokojnë Zogun e Zi

Ora 16:45 Studentët të ndarë, bllokohet Zogu i Zi, rezistencë edhe në Ministrinë e Arsimit Aktualisht protesutesit janë të ndarë, pasi një pjesë ka bllokuar rrethrrotullimin e Zogut të Zi dhe një pjesë tjetër vazhdojnë të rezistencën përpara ministrisë së Arsimit. Po ashtu një tjetë ide pas përfundimit të afatit të vendosur nga vetë studentët ka qenë për të shkuar përpara kryeministrisë.