Sillen në spitalin infektiv dy raste te dyshuara me COVID-19

Deri tani në spitalin infektiv po marrin mjekimin 20 pacientë nga Tirana, Durrësi, Fieri, Lushja dhe Rrogozhina. Prej tyre janë në terapi intensive tre qytetarë, njëri prej të cilëve në respiracion të drejtuar. Ndërsa pjesa tjetër e të shtruarve në pavion janë në gjendje të stabilizuar deri në këto momente. Ndërkohë ambulance ka sjellë sot dhe dy raste të tjera të dyshuara. Fotot nga LSA.
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33