Si është votimi elektronik, ja testimi në PS

Partia Socialiste po teston votimin elektronik dhe online. Edhe Kryeministri Edi Rama votoi në mënyrë elektronike. Socialistët zgjedhin sot delegatët e Kongresit të PS-se. Votimi po testohet në njësitë administrative numër 8 të Bashkisë Tiranë. (Foto LSA)