Shtrengimi i përzemërt i duarve sot në Kuvend

Tema e diskutimit në seancën e sotme në Kuvend ishte vota për Jeruzalemin, por kryeministri Edi Rama e cilësoi këtë si një përpjekje të opozitës për të ikur nga realiteti i reformës në drejtësi të cilës i trëmben. LSA ka fokusuar një moment kur ish kryeministri Sali Berisha dhe kryetari i PD-së Lulzim Basha shtrëngojnë duart përzemërisht. Tashmë PD e LSI janë në koalicion opozitar për rrëzimin e qeverisë së kryeministrit Rama.