Shtrati i 'përrallave' është vetëm me tendë

Gjithnjë sinonim i 'luksit', shtretërit e zbukuruar me korniza dhe perde përfaqësojnë kulmin e privacisë. Ditët e sotme janë të mundura për çdo shtëpi
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45