"Shtëpitë e gjelbërta", a do jetonit këtu?

Bimët dhe lulet në saksi shpesh përdoren për të zbukuruar kopshtet dhe shtëpitë. Megjithëse shumë njerëz besojnë se bimët mund të dëmtojnë muret, ato i kthejnë ‘magjinë’ shtëpive tuaja. Në këtë fotogaleri ju sjellim shtëpitë më të bukura të mbluara nga lulet nga të cilat edhe mund të inspiroheni për dekorime të shtëpisë tuaja.
Jo HEC-eve në Valbonë
24/05/2018 - 21:33