"Shtëpitë e gjelbërta", a do jetonit këtu?

Bimët dhe lulet në saksi shpesh përdoren për të zbukuruar kopshtet dhe shtëpitë. Megjithëse shumë njerëz besojnë se bimët mund të dëmtojnë muret, ato i kthejnë ‘magjinë’ shtëpive tuaja. Në këtë fotogaleri ju sjellim shtëpitë më të bukura të mbluara nga lulet nga të cilat edhe mund të inspiroheni për dekorime të shtëpisë tuaja.