Shtëpia e ëndrrave “brenda” pishinës me një çmim marramendës

Ju janë bezdisur muret me gurë të vjetër apo ato bashkëkohorë?! Ka një zgjidhje dhe kjo vjen nga arkitekti francez Rudy Ricciotti, i cili ka projektuar një shtëpi të rrethuar nga pisha prej 27 metrash.